Taasen piiiitkä päivitystauko takana, asia korjaantuu piakkoin kun on enemmän aikaa kirjotella :) Nyt kuitenkin se päälimmäinen 'uutinen'.

Eilen olin elämäni ensimmäistä kertaa shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttelyssä, ja niin hyvä maku kun siitä sitten jäikin :) Ensin tuskallista odottelua parisen tuntia, ja kun vihdoin päästiin kehään, Piku oli jo sen verran "tylsistynyt" että mikään ei kiinostanut ja kuono maata viistäen kulettiin. Kehästä ulos ja mulla meinas mennä hermot ja äitillekki tiuskin "turhaa tuonne mennee ku ei tuo ees kato trikkejä eikä tämä liiku!" . Noo, annoin koiran olla ihan rauhassa siinä sen reilun kymmenen koiran arvostelun ajan ja sitte pyöräytin harjalla ja mentiin uudestaan kehään.

Yksilöarvostelussa oli IHAN eri meininki päällä! Pöydällä seisottiin ku tatti, liikkeet loistavat ja toinen jakso seisoa niin nätisti! ♥  Tuomari karsi ensin huimista 15 pennusta kahdeksan. Kaikki muut soopeleita ja sitten meidät ainoana trikkinä.

Mentiin kehää ympäri, tuomari siirsi meidät ENSIMMÄSEKSI. Mentiin taas ympäri, ja jälleen ympäri joiden aikana tuomari vaihtoi loppupään järjestystä. Alkupää oli jo ilmeisesti selvä? Sitten vielä kertaalleen ympäri ja tuomari kätteli meidät v-o-i-t-t-a-j-a-k-s-i!!! huhhuh mun ilme ois varmaan ollu ihan näkemisen arvonen, olin niin varma että lennetään kehästä ulos ekana!

Noo, sitte nakkasin vaan palkinnot kehän reunalle ja vastukseksi tuli pikku narttupentujen voittaja. Liikkeitä ympäri ja edestakaisin ja jälleen oltiin ykkösiä :)

Samantien alkoikin sitten roppipennun valinta ja saatiin vastaan urospentujen voittaja. Viimestään tässä vaiheessa sydän tykytti jo ihan täysiä! Ja oli aihetta tykyttääkkin, kun tuomari tuli kättelemään ja sanoi "and the winner is here!" ja samalla ojensi ROPpipennun ruusukkeen meille :):):):)

Ja vielä kera loistavan arvostelun!

käännöspalvelu: "8kk vanha tricolour. Sysimusta turkki jossa voimakkaat (syvänpunaiset) tan-merkit. Hänellä on erinomainen rakenne, hyvät lavat ja takaraajojen kulmaukset. Hän liikkuu vapaasti ja hyvällä voimakkuudella. Hyvin tasapainoinen pää, jossa litteä kallo ja hyvä alaleuka. Siistit korvat. Hän on erittäin lupaava pentu! :)"

Huhhhuh ihan käsittämätöntä että meijän ihana pikku karvapallo päihitti kaikki 38 pentua ja vei rotunsa parhaan pennun tittelin! Koskaan ei saa sanoa ei koskaan :D Sen opin tällä reissulla! Tähän onkin sitten hyvä jättää pentuluokka taakse ja nokka kohti junnuluokkaa :) Ja suurin kiitos kuuluu Ainille ja Tiinalle tästä niin ihanasta sijotuskoirasta ♥

Lisää kuvia löytyy TÄÄLTÄ