Aloitetaanpa vaikka siitä että jokunen aika sitten tilasin blogiini uuden ulkoasun, koska itse en osaa niitä tehdä. Tänään sitten sainkin koodin ulkoasuuni ja nyt laitoin sen paikalleen. Ulkoasun on tehny Katri Loukusa, kiitos siitä :)

Sitten agirintamalta; kahdet harkat on nyt viime päivityksien jälkeen käyty. Tosi kivoja harjoituksia ja ratoja, jotka ollaan suoritettu ihan hienosti. Viime harjoituksissa harjoiteltiin radan yhteydessä takaa-leikkausta. Alussa se ei oikein meinannut painua päähän mutta muutamien toistojen jälkeen sekin alkoi toimia.  Puomi ollaan alotettu "alusta", koska aloin opettamaan puomin pysähdyskontaktilla. Lähes päivittäin sitä treenailen kotona ja sitten aina maanantaisin treeneissä. Kova into olisi jo mennä koko puomia ja kokeilla pysähtyykö mutta maltetaan vielä ;) Otan sen vasta sitten, kun pysähdys on ihan varma. Sama koskee aata, mutta aloitan treenaamisen vasta maanantaina harkoissa.

Kemin kisoihin lähti just äsken kisailmo, lauantaina 14.11. kolme starttia tiedossa :) Sitten oiski vielä ens kuulle OKK;n ja KAS;in kisat jotka vielä auki mihin startteihin menen. Ihanaa kun "saa" taas mennä hyppyratoja :)