Niin se vaan neiti kasvaa ja kolme kuukauttakin on jo ohitettu, eilen tuli ikää huimat 14 viikkoa! Painoa 4100g ja säkä n. 28 cm.  Sisäsiistiksi opettelu on vielä ihan vaiheessa, sisälle tulee lammikoita jatkuvasti vaikka kuinka usein ulkona käyttää. Koirat käytettävä erikseen pihalla koska muuten menee pelkäksi leikiksi.

Aitauksen kasasin tänään pois, joten nyt alkaa tämä "koko päiväisesti vapaana olo". Saapa nähä miten ruuat  pysyy kupissa, se tarvii vain sen pienen hetken, niin kupit vaihtavat omistajaansa ja ruuat menee parepiin suihin. Vettäkin pitää juoda aina toisen kupista, kai se on siellä parempaa :D

Istuminen onnistuu jo tosi hienosti. Seuraavaksi aletaan opettelemaan maahanmenoa :)

Piku on ottanut makuupaikakseen Nitan pedin, jonka olen itse tehnyt painamalla sheltin logoja ja täyttänyt styroksi palloilla. Tämä on ollut Nitallekkin ehdoton suosikki kun styroksipalleroita on niin kiva "kaivaa" ja muokata petiä itse. Tänään sitten tein Pikulle samanlaisen pedin, mutta vaaleanpunaisena ja valmiista kankaasta. Eipähän tarvi enää tapella kumpi kerkeää ensin. Kuvia nähtävissä täällä.