Lauantaina kokeiltiin Nitan kanssa jotain aivan uutta juttua, nimittäin Koirahierontaa! Kävimme koirakontrollin järjestämällä koirahierontakurssilla, jossa saimme paljon uusia vinkkejä koiran rakenteesta, lämmittelystä, jäähdyttelystä, koiran venyttelystä, oikeaoppisesta treenauksesta ja tietenkin itse hieronnasta.

Luennon jälkeen pääsimme sitten itse hieromaan koiriamme opastuksella. Nita nautti hieronnasta täysin siemauksin, ja ilmeisesti siinä jonkunlaisia lämpöaaltojakin oli havaittavissa kun aina kuonon alla pieni vesilammikko : D Karvankin tällä kurssilla sai hyvin irti tämän karvanlähtöisen koiruuden kanssa. 

Ennen kurssille menoa arvelin, että Nita on varmasti aivan jumissa. Mutta yllätyksekseni jumeja ei löytynyt juurikaan muualta kuin molemmista takareisistä.

Kurssista oli tosi paljon hyötyä, ja saimme sieltä todella kattavasti uutta tietoa. Alan nyt hieromaan Nitan säännöllisesti, kerran kahdessa viikossa ja toivottavasti siitä tulee olemaan jotakin vaikutustakin :) Ainakin Nita siitä nauttii!

Viikolla tilasimme Nitalle vipstoresta kevythäkin, jota saa sitten kuskata niin agireeneissä kuin kisoissakin mukana. Helpottaa huomattavasti kantamista verrattuna metallihäkkiimme. Kävimme myös mustissa ja mirrissä ostamassa Nitalle hurtan toppamanttelin, kun sademanttelimme alkaa käydä turhan kylmäksi :)