Jälleen ois se perus kesäkauden torstai-ilta haukkiksella takana. Tänään pääsi Pikukin mukaan, että sain sen kanssa "väliajalla" tokoilla.

Puoli kuudelta starttasi ensin minun ja Iinan ryhmän treenit. Koska Iina ei päässyt paikalle vedin treenit yksin. Teimme 1-luokan rataa ja se menikin kaikilta melko sujuvasti. On ollut tosi mukavaa kouluttaa just tätä mölliryhmää, sillä parempaa ei ois voinu ekaksi ryhmäksi saada! :)

Sitten tunti taukoa agireeneistä. Ensin Hani ja Piku lenkille, jonka jälkeen otin Pikun kanssa tokoa nurtsilla. Toinen oli jälleen niiiin innoissaan!

- Perusasento paranee kokoajan! Alkaa jo mennä tosi hyvin käskyllä ja vain pienellä käsimerkillä.

- Seuraamista otin pienissä pätkissä, jotta saan katsekontaktin pysymään koko matkan ajan.

- Paikallaanmakuu menee siihen asti tosi hienosti, kunnes palaan koiran viereen. Vaikka hoen kokoajan "paikka...paikka....paikka" Piku nousee ylös kun tuun siihen viereen. Siinä tarvitaan siis treeniä! Makupala nenän eessä sillon kun tuun siihen viereen, on auttanut.

- Luoksetulo on aina niin ihana ja vauhdikas! ♥

Sittenpä oli Pikun vuoro mennä häkkiin, ja Hanin kanssa päästiin liitelemään. Rata meni kutakuinkin näin:

Ei ollu mikään maailman helpoin rata 1-luokan koiralle. Mutta Hani yllätti mut enemmän ku positiivisesti!! Edelliset harkat on menny enemmän ja vähemmän penkin alle, johtuen paitsi mun ohjauksesta myös Hanin ylikuumumisesta?! Mutta tänään Hani liiteli niiiin hienosti koko radan, ja VAUHTIA oli! ♥ Mistään muusta ei voi valittaa ku kontakteista, meinaa loikkia kontaktipinnan yli. Oli kyllä kertakaikkiaan hienot reenit, ja kouluttajaki sano että on koira ku ihan eri planeetalta verrattuna edelliskertoihin :)

Nytpä ois sitte taukoa meidän treeneistä elokuun alkuun, jolloin saankin jo alkaa Nitan kanssa taas treenailemaan ♥ On sitä ootettukki!

Sunnuntaina onkin sitten seuraava koitos "kotinäyttelyssä", Pikun toinen, ja samalla toisiksi viimeinen kerta pentuluokassa (= Silloin siis tulossa lisää päivityksiä!