... niin lähellä se taas kyllä oli.

KAS:n kisoissa jälleen. C-ja D-kisat. C-kisan rata oli helppo, ja rata sisälsi keinun, jota jännitin rataantutustumisessa. Huonon ohjauksen takia juoksi ensin ohi, josta vitonen mutta sitten lähti kiipeämään ja ihan normaalisti ilman minkäänlaista pelkoa.!! Sitten loppusuoralla ohjausvirheideni takia karkasi väärään päähän putkea ja rata hylkääntyi.

D-kisassa se oli jo niin lähellä. Rata oli vaikeampi kuin C- rata, oli jo vähän koukeroitakin. Nitalla oli mahtavan nopea vauhti, ja käskytyskin oli kohdallaan. Kuitenkin puomin alastulolla Nita hyppäsi jälleen yli! vaikka kuinka koitin käskyttää niin ei : (( Ihanneaikakin alittui 20 sekuntia mutta koska se vitonen siellä oli niin toiseksi sijotuttiin. 

Ihan hyvin toisiksi kisoiksi, mutta harmittaahan tuo puomin alastulo kun se on jo kahdessa kisassa ollut siitä kiinni.

C-kisavideo on nähtävissä TÄÄLTÄ, ja D-kisa TÄÄLTÄ. Suurkiitos Vuokolle videoinnista!

Tässä nyt näin pikakirjoituksena kisakuulumiset, kun pitää ruveta pakkaamaan. Blogi hiljenee siis viikoksi kun lähden luokkaretkelle viroon. OKK:n kisat häämöttää jo ensiviikonlopulla, joten viritin pihalle "alastulon" laudasta ja namikupin alle ja selitin äitille miten ruveta sitä opettamaan. Itse kun en ensiviikolla voi.