Eilen sitten jatkuivat kisat ja vuorossa oli C-kisa. Meillä päivä alkoikin hienosti upealla NOLLA tuloksella! aika alittui jotain vajaa 8 sekunttia. Radalla oli paljon "ansoja" joissa koira helposti olisi voinut karata toiselle esteelle. Selvittiin niistäkin kohdista hienosti, mitä nyt yhdessä välissä meinasi putkelle karata mutta kun karjaisin kepeille niin tuli hienosti. Tällä nollalla ylsimme toiselle sijalle.

D-kisassa oli taas kontakteja mukana, Aan ja puomin verran. Meidän onneksemme ei keinua. Heti alussa sitten laitoin koiran putkeen ja piti takaa leikata niin olinkin myöhässä ja koira meinasi jäädä jalkoihin. Siitä tuli vitonen, sitten Aalle mentäessä Nita meni taas tekemään kunniakierroksia josta toinen vitonen, sitten ihan radan lopussa Nita hyppäsi hypyn ensin oikein ja vielä takaisin toisinpäin josta napsahti hylky. Tyytyväinen olen kuitenkin tähänkin rataan, koska oma moka kun en käskyttänyt ja ohjannut kunnolla.

Tosi tyytyivänen olen koko viikonloppuun, ensimmäisenä kisaviikonloppuna ensimmäinen nousunolla :) Nyt osalistun sitten vain agiradoille siihen asti että jos  ja toivottavasti kun joskus 2 luokkaan pääsemme.

Paljon on vielä treenattavaa ennen syyskuun kisoja, eteenkin kontaktit ja tässä- käsky.