Noniin, vihdoin sain taas kasattua itseni ja kirjoiteltua tänne kuulumisia =)

Kolmosluokassa ekat agikisat kisattiin viime viikonloppuna, tosi kivoissa merkeissä. Kaikki radat olivat mukavia profiililtaan, ja tulokset sen mukaiset; vitonen, nolla, vitonen ja hylky :) Nita oli kaikissa radoissa hyvin "hanskassa", mutta omia mokia nuo vitoset. Hylky tuli siitä kun Nita loikkas heti kolmannen hypyn nurinpäin- ihan oman ohjauksen takia :D Nolla oli pyöreä nolla, aikakin meni ali ja päästiin sijalle 5.

Pikun kanssa ollaan treenailtu istumista ja pöydällä oloa ahkerasti. Hienosti pikkunen pöydällä seisoo :) Eilen kävin myös ensimmäistä kertaa "vähän pidemmällä" hihna lenkillä, eli käveltiin tuohon vieressä olevalle pellolle. Siinähän se matka meni Nitan hihnaa nykiessä. Pellolla päästin koirat irti. Koirat saivat myös seuraa yhdestä Colliesta, joka oli siellä yhtä aikaa lenkkeilemässä. Piku ei pelännyt sitä yhtään, päinvastoin kokoajan yritti sitä leikittää. On tuo niin rohkea pentu! :) Ensiviikolla sitten ensimmäiset rokotukset!

Kuvagalleriaan päivittelin uusia kuvia, ja paljon on vielä päivitettävääkin. Agivideoita koitan lisäillä sinne tässä lähipäivien aikana. Kuvagalleriahan siis löytyy täältä.

Ihanaa kun pitkästä aikaa viikonloppu muuten vapaata, paitsi huomenna iltasella käväsemme shelttien nätö-treeneissä =)