Torstaina käytiin agiliitämässä kaatosateessa, ja välillä ukkostikin ja salamakin näkyi. Harkat meni hyvin mutta lopussa kun alettiin olla niin märkiä ei putket enää ollutkaan niin kivoja. Tehtiin kaksi harjoitusta, toinen oli ihan "normaali" ja toisessa harjoiteltiin haltuun ottoa. Sinneppä ei sen pitemmäksi aikaa sitten jäätykkään, vaan lähdettiin suorituksemme jälkeen pois.

Neiti aloitti lauantaina juoksunsa joten agi jää nyt tauolle, paitsi että kotona sitä voidaan treenata myös juoksussa :) Ollaan tehty monenlaisia ratoja ja käännöksiä ja keppikulmia ja hyppy yhdistelmiä...

Sunnuntaina kävin Pohjois-Suomen Shelttikerhon järjestämässä Shelttiriehassa Nitan kasvattajan kanssa. Tosi kivoja kilpailuja ja näytöksiä siellä oli, harmi vaan kun Nitaa en sinne voinut ottaa ; ( Nipan kanssa osallistuin kuitenkin agility-rallattelu nimiseen pieneen agirataan joka tosiaankin mentiin rallattelumielessä :--D ja nakinsyöntikilpailuun. Nakinsyönnissä oli vesiastia johon oli laitettu kolme nakkia, Nipa päätti ratkaista ongelman juomalla vettä vähemmäksi ja syömällä vasta sitten nakit. ; )

Tänään kävin shelttien vuorolla Hani-sheltin kanssa kokeilemassa, miten ohjaaminen sujuu. Kaatosateessa jälleen ja paikalle ei ilmaantunut sitten muita shelttiläisiä meidän lisäksi kun Iina ja  Jasu. Tehtiin kiva rata jonka Hani suoritti tosi hienosti. Suunitelmissa olisi että jatkaisin agilityä nyt sitten Hanin kanssa Nitan juoksun ajan.


1245009151_img-d41d8cd98f00b204e9800998e