Viime viikonloppuna kävimme Pudasjärvellä (kouvalla) juhlimassa tuttavamme synttäreitä ja asuntoautolla ja Nita oli tietenkin mukana. Alkumatkasta vähän ihmetteli että mitä se tämmönen meno oikein on mutta sen jälkeen nukkui sikeästi pöydän alla omalla viltillään, pieniä seilailureissuja ei lasketa :-).

Paikanpäällä oli sitten muitakin koiria. Kaksi ihanaa kerrynterrieri tyttöä; Viivi ja Heta. Heti ensimmäisellä näkemisellä tytöt alkoivat ahdistella Nitaa kummaltakin puolelta, nappasin Nitan heti syliin. Sen jälkeen tytöt pääsivät hihnan nokkaan ja Nitaa kannoin välillä sylissä. Hetaa ja Viiviä kiinnosti Nita niin mahottomasti että ei meinannut heidän lenkkeilystä tulla mitään. Noh, sitten saimme jonkunlaista sopua aikaan ja pieni lenkki saatiin yhdessä tehtyä- eikä Nitakaan jyrääntynyt enää maantasalle kun tytöt ymmärsivät että se on kooltaan paljon pienempi.

Tänään käytiin sitten shelttilenkillä pitkästä aikaan, ja ehkä pitkään aikaan, jos tuo likka nyt alottais sen juoksunsa :-) Paikalla oli noin 15 shelttiä? vai olikohan niinkään paljoa. No kuitenkin tunnin mittainen lenkki kierreltiin...

 

kaikki samassa kuvassa :)

Viivi ja Heta vauhdissa

"et saa mua kiinni!"

Heta