Ihan hävettää, kun melkein kuukausi viime päivityksestä. Kertakaikkiaan päivät on vain olleet niin täynnä ohjelmaa viimeisillä kouluviikoilla, ettei ole kerennyt. Nyt kuitenkin kun todistukset on saatu ja kesäloma on alkanut, lupaan parantaa tapani ja päivitellä useammin :)

Mistäköhän sitä taas aloittaisi, kun niin paljon kirjoiteltavaa. Pikun kanssa saatiin Minnan koirakoulussa fiksupentu kurssi viime sunnuntaina päätökseen. Kaksi viimeistä kertaa (korvauskerrat) saimmekin tehokoulutusta, kun olimme ainoana koirakkona paikalla :) Näin yleisesti sanottuna saimme kurssilta tosi hyvän pohjan treenaamiseen, ja sain myöskin vahvistuksen siihen että agin lisäksi alamme Pikun kanssa treenaamaan myös tokoa :) On se niin aktiivinen ja innokas koira että sen kans vois treenata vaikka mitä!

Lähes kaikkiin agi-esteisiin ollaan tutustuttu, ja erityisesti keppejä ja putkea ollaan reenailtu myöskin kotipihalla. Tokossa kaikki alokasluokan liikkeet ollaan käyty vähintään kertaalleen läpi. Lähes päivittäin otan pieniä seuraamispätkiä, sivulle tuloa, paikalla oloa, luoksetuloa... Kaikki alkaa sujua jo tosi hienosti!

Piku osaa tällä hetkellä kolme käskyä, ilman käsimerkkiä: Istu, Maahan ja Paikka. Maahan käskyä jauhettiin PALJON, että saatiin käsimerkki pois. Piku nimittäin oppi aluksi käskyn niin, että kun sanon maahan se tulee sormeeni kiinni ja saa herkun : D Asia saatiin kuitenkin sinnikkäällä treenillä pois ja nyt maahanmeno on täydellinen :)

OKK:n näyttelytreeneissä pyörähdettiin pariviikkoa takaperin tiistaina, jonka jälkeen jatkoimme shelttilenkille. Piku käyttäytyi taas reeneissä niin hienosti, toivottavasti tämä käyttäytyminen jatkuu parin viikon päässä olevassa näyttelyssä :)

Ainiin, yks asia meinas unohtua. Piku alotti tuossa viikko sitten ensimmäisen juoksunsa (= joten nyt meillä on ollut vähän taukoa muuten koirareeneistä, mutta agia olen käynyt kouluttamassa :)

Ja sitten Nitasta kuulumisia. Varsin tuhdissa kunnossa eletään, huomenna aamulla mennään käymään tiineysröntgenissä ja nähdään montako ipanaa sieltä on tulossa =) Sitten ilmeisesti jo huomenna Nita lähtee kasvattajalle mammalomalle. Vajaa kaksi kuukautta ilman meidän pikku karvakorvaa :( Mutta asiaa piristää se että kasvattaja asuu n. 2 kilometrin päässä ja onneksi meillä on tämä toinen ilopilleri kotona :)