Joulua Nita vietti mummilassamme pudasjärvellä, ja me toisessa mummilassamme Muoniossa. Syy miksi Nita meni toiseen mummilaamme oli yksinkertaisesti pitkä matka ja tilanpuute. Hyvin oli viikko mennyt mummilassa, ja joulupukki oli Nitaakin muistanut :)
Muoniossa lunta oli n.70 cm, joten siellä oli ihan "oikea talvi". Pakkastakin oli joka päivä paljon.
2196529.jpg



2196531.jpg

                                             
                                         

Uutta vuotta olimme viettämässä mökillämme Jongun järven rannalla (pudasjärveltä n. 15km). Mukanamme oli Havanees Nunu perheineen, joten hulinaa ja vauhtia riitti kokoajan. Koirat juoksivat kokoajan täysillä ja aina kun ulos oli mahdollisuus livahtaa niin mentiin, ainoana huonona puolena oli keskiviikon kauhea lumimyrsky. Raketeista ei koirat sanonut muuta kuin haukkuivat ko-ko-a-jan. Torstaina olikin jo sään puoleer eri ääni kellossa. Pakkasta -15 ja ei tuullut. Silloin päästiin jo jäällekkin kävelemään ja koirat juoksemaan. Yksi yönseutu tuli siellä vietettyä ja Nita nukkuu rättiväsyneenä nukkumapaikassaan...

                    2196541.jpg                                                             
 
Näin alkaneen vuoden kunniaksi päätin avata sivuni pitkän tauon jälkeen, sitä lupaamaa uutta ulkoasua ei tullutkaan mutta kyllä senkin aika joskus koittaa. HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!