... mutta vitonen tuli.

KAS:n kisoissa siis tänään pyörähdettiin yksi startti. Tuomarina Mika Moilanen. Rata oli aika suoralinjainen, kontakteille mentiin vinosta kulmasta. Rataantutustumisessa olin jo aika varma että hyvin voisi mennä ja niinhän se menikin MELKEIN loppuun asti kunnes Nita ilmeisesti loikkasi puomin kontaktin yli?! Itse en tiennyt asiasta mitään ja maalissa jo melkein riemuitsin nollasta kunnes kuuluttajalta sain kuulla tuloksemme olevan vitonen.

Harmittaa aivan älyttömästi mutta minkäs sille enää mahtaa. Tämä kuitenkin varmisti sen että tähän asti käytössä olevat juoksukontaktit saavat jäädä unholaan ja aloitamme kunnon kontakti-treenin. Ihanneaika alittui reippaat 13 sekunttia ja voittajasta jäätiin reilu sekuntti jälkeen, eli olimme toisia. Vauhti oli Nitalla tosi hyvä ja itse ohjasin paremmin ja tarkemmin (paitsi ilmeisesti puomilla) sekä käskytin paremmin kun viime kisoissa. Siihen olen erityisen tyytyväinen :)

Huomenna pistetään paremmaksi, ja koitan ohjata vieläkin tarkemmin!

Torstaina ennen agitreenejä pyörähdin Maaritin ja pikkusiskoni kanssa mätsäreissä. Osallistuin junnuihin Hanin kanssa joissa sijotuin toiseksi. Pikkusiskoni osallistui lapsi ja lelukoira kisaan voittaen koko kilpailun. kuviakin olisi jos ne saisi tänne siirrettyä. Laitan ne vaikka huomisten kisakuulumisten yhteyteen.