Mätsäilemässä jälleen Nitan ja Hanin kanssa. Pikkusiskoni halusi esittää Hanin Lapsi ja koira kisassa, joka meni tosi hienosti! Hani totteli Suvia tosi hyvin. Kaikki olivat kuitenkin tasapuolisesti ykkösiä :)

Sen jälkeen heti perään Junior Handler kehä. Hani käyttäytyi jälleen tosi nätisti, ja oli mainio handlattava. Meidät valittiin kolmen parhaan joukkoon, ja tuomari sanoi että tosi tasaisia kaikki. Vaidettiin koirat, minulle handlattavaksi tuli labbis, jonka esittäminen meni ihan hyvin. Sijotuimme kolmansiksi! josta olen erittäin tyytyväinen. Oli tosi tasainen kärkikolmikko :)

Sitten taas juomatauko ja heti perään veteraaneihin. Parinamme oli siperianhusky. Hani seisoi nätisti saaden punaisen. Sitten kaikki punaiset kehään ja Hani sijoittui mahtavasti toiseksi :)

Noh, sitten taas juoksujalkaa seuraavaan kehään, Hani pääsi häkkiin ja Nita sieltä ulos. Mentiin pieniin aikuisiin, saaden punaisen nauhan, mutta punaisissa emme enää sijoittuneet. Nätisti Nita kuitenkin seisoi kokoajan johon olen erittäin tyytyväinen :)

Taasen tosi kiva mätsäilypäivä, tosin vähän turhan kuuma. Välissä ei paljoa odotella tarvinut kun kaikissa kolmessa (L&K, JH ja vetskuissa) oli sama tuomari.

Tulokset lisätty tulos-sivuille.

Kamerani on huollossa, kun objektiivi ei suostu aukeamaan : / "väliaikaiskamerana" minulla on meidän vahna digikamera, jolla otetut kuvat eivät ole kovinkaan laadukkaita, pahoittelen laatua :D

 

1249409506_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

JH-1, L&K1, JH-2,Vet-2 : ))

1249409311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tytöt repivät kilpaa narulelua, tämän viikon suosikkileikki!