Lauantaina tokoiltin vähän pihalla; perus asento paranee kokoajan, seuraamista olen nyt ottanut vain pikku pätkinä että katse kontakti pysyy ja liikkeestä maahan meno kohtalaisesti.

Sunnuntai päivä meni melkeinpä kokonaisuudessaan agilitykisoissa talkoillessa, varttia vaille kahdeksan seisoin jo oven edessä odottamassa sisälle pääsyä. Neljän jälkeen olin sitten kotona. Illemmalla sitten Nunu-koira tuli perheensä kanssa käymään. Koirilla riitti virtaa ja välillä vähän liikaakin. Nita aina välillä haki "turvapaikkaa" jonne voisi mennä piiloon.

Eilen maanantaina menin sitten penkomaan pihalta paksun lumikerroksen alta mahtavat agility esteemme, tai no oikeastaan ne kaksi hyppyä mitkä ovat toistaiseksi säilyneet neljästä. Keppejä ei voinut sitten ollenkaan ottaa koska lunta oli ihan liikaa. Putken kaivoin varastosta ja tein sitten hyppy ja putki yhdistelmiä. Putkeakaan en saanut taivutettua kun ei ollut mitään pidikkeitä. Flexitrackia opettelin käyttämään viikonloppuna ja nyt ei tarvi enää kestää hienoja sepostuksiani.(Alla olevaa rataa menin molemmista suunnista ja hyppyjä eri tavoilla)