Ei voi enää laiskemmaksi mennä näiden kotisivujen päivityksessä. Noh, mahdollisesti uusia sivuja alan värkkäämään kohta puoliin niin jospa sitä inspiraatiota sitten löytyisi enemmän.

Tiistaina kävimme epiksissä vetämässä kaksi strattia; mölliradan ja 1.lk:n radan

Mölli meni pitemmittä puheitta hyvin, kunnes lopussa Nita loikki (minun ohjausvirheistäni(kö)?) ensin väärän hypyn, ja vielä oikean hypyn samaan sössöön väärältä puolelta, josta 20 vp. Olen oikein tyytyväinen Nitaan koska eihän sitä voi paljoa odottaa kun ei olla missään harjoiteltu. Ja ohjausvirheitähän ne melkeinpä aina on.

1lk:n radalla tuli hylky, kun heti alun neljässä hypyssä (jotka oli aseteltu eri linjoille) tuli meille ongelmia. KOSKA, en osannut päättää mistä ohjaisin ja se tapa minkä valitsin oli sittenkin se huonoin :-) no kuitenkin siitä selvittyämme ei tainnut virheitä enää tulla. Kepit meni tosi hyvin, Nita haki heti oikean väliin vaikka pieni kulma siinä olikin, ja sitten radalla oli ensimmäistä kertaa meidän kisoissa keinu. Mietin kauan että ohitanko vai menenkö vai miten teen koska ei olla sitä vielä kovin paljoa vauhdissa harjoiteltu. No päätin kuitenkin että yritän ja Nita syksyi hirveää vauhtia keinulle, luuli kai että oli puomi mutta onneksi sain sen pysäytettyä. Tähänkin rataan olen tosi tyytyväinen koska minun ohjausvirheitänihän ne oli.

Kyllä tämä agility on hauska laji mutta kaikki on aina niiiin pienestä kiinni.

(kuva on viime kesällä otettu meidän (ja jasun) ensimmäisistä epiksistä.