Noniin, taasen viime päivityksistä aikaa. Aloitetaanpas vaikka niistä kas:sin agilitykisoista pari viikkoa takaperin. Siellä kisasimme kaikki neljä starttia, tuloksissa ei niinkään kehumista: 2 kertaa HYLKY, kerran kymppi ja kerran nolla.

Ensimmäinen startti meni hieman pipariksi kun Nitalla oli HIEMAN keskittymisenpuutetta, kauhea häsellys päällä kokoajan enkä saanut sitä keskittymään kunnolla mihinkään. Muutaman kerran jouduin radalla pysäyttämään kokonaan että sain jonkunlaista kontaktia siihen. Tuloksena siis hyl monen putken väärästä päästä menon takia :D 

Toisessa Startissa jo ihan eriääni kellossa, se mentiin puhtaasti virheittä saaden hienosti Nolla tuloksen ja luokkavoiton :) Video nähtävissä TÄÄLLÄ.

Sunnuntaina eka startti meni pilalle siinä kun sen kerran kun tulen viimetipassa kisapaikalle niin rataantutustumista aikaistetaan! Siispä tulin kisapaikalle, ja laitoin Nitaa häkkiin kunnes yhtäkkiä älysin että onko kakkoset jo tutustumassa! Sinneppä siis vauhdilla ja kerkesin kahdesti pikapikaa juosta radan kun pilliin jo vihellettiin. Siispä olin hyvinhyvin epävarma kokoajan radan kulusta, tuloksena kymppi muutamasta hypyn kiellosta.

Viimeinen rata meni taas sähläykseksi kun toisen hypyn jälkeen käänsin vartaloa liian aikasin, ja Nita päätti loikata sen ensin oikeinpäin ja perään vielä väärinpäin!

Nämä olikin tämän vuoden viimeiset agilitykisat, nyt alkaa sitten ansaittu kisatauko :)

Sitten alettiin nostamaan Nitaa autoon ja siinä sattui pieni tapaturma. Ei mikään vakava mutta kyllä siinä jo sydän kurkussa pomppi. Nita hyppää aina peräkonttiin mennessä niin, että etutassut ovat peräkontin reunaa vasten, ja takatassut maassa. Sitten aloin nostamaan Nitaa häkkiin, niin oikea etutassu jotenkin kummallisesti sujahti takapuskurin ja tiivisteen väliin, ja piti kynsiä vielä "koukussa". Siinäpä sitten jonkun aikaa yritettiin saada sitä pois siitä, tuloksetta. Äiti jo oli alkamassa puskuria ruuvaamaan irti, mutta paikalle tuli joku ystävällinen mies, joka keksi että tassua vois liikuttaa sivulle päin, jossa oli isompi rako. Siitäpä sitten saimme tassun otettua turvallisesti pois ilman minkäänlaisia vaurioita. Lähdin heti käyttämään Nitaa kävelyllä ja käveli ihan normaalisti eikä tassussakaan mitään näkynyt :)

Sitten lähdettiin ajelemaan kohti pateniemen honkapirttiä. Siellä odotti Pohjois-Suomen Shelttikerhon pikkujoulut :) Menimme sinne sen verran myöhässä, että porukka oli jo lähtenyt lenkille. Mutta pennut pienet pennut peuhasivat sisällä sen aikaa. Olihan ne sulosia kun yhdeksänviikkosesta lähtien siellä niitä oli.

Ohjelmassa oli arvontaa ja mm. paikallaolo kilpailu, jossa Nita meni hienosti 5 kärkeen. Tarkempia sijoituksia ei saanut kun loput koirat pysyivät niin tiiviisti paikallaan : D

Myös tietokilpailun arvonnassa meitä suosi arpaonni, ja saimme sateenvarjon kotiinviemiseksi:)

Pöydät notkui herkkuja, jotka nyyttäriperiaatteella oli tuotu.