OKK;n viikonloppukisat takana. Tuomarina Kari Jalonen.

Lauantai päivän A-kisa alkoi kuin alkoikin hyvin, ja meni niin loppuun asti kunnes maalisuoralla varmistelin puomin kontaktin hyvin, jonka jäkeen ohjaus jäi kokonan= Nita hyppäsi väärän esteen ja tuloksena HYL. Muuten aivan loistava rata, olen enemmän kuin tyytyväinen. Vauhtiakin oli tosi paljon..

B-kisassa sama juttu kuin A-kisassa. Muuten rata meni loistavasti, mutta puomin jälkeen en kerennyt valssata koska varmistin taas kontaktin niin hyvin, Nita hyppäsi väärälle esteelle ja tuloksena HYL. Loppu rata mentiinkin sitten ei_niin_tiukalla fiiliksellä kun sillä ei enää väliä ollut, siksi yksi hyppy sielläkin vielä kierrettiin.

Sunnuntai päivä alkoikin loistavasti NOLLA tuloksella ja luokkavoitolla LUVA;lla varustettuna :) Aikakin alittui huimat 9 sekuntia. Rata oli haastava ja täynnä ansoja, muutamista läheltä_piti tilanteista selvittiin kuitenkin hienosti. Menin koko radan tosi tarkasti huomioiden jokaisen esteen ja käskytyksen kunnolla joka näkyikin sitten tuloksessa :)

Mahtava viikonloppu takana vaikka kaksi hylkyä sieltä tulikin, niistä voin syyttää vain ja ainoastaan itseäni kun en ohjannut ja käskyttänyt ajoissa.  Kaikki radat olivat haastavia ja sisälsivät niin keinun kuin pussinkin. Kuten videoista näkyy, Nita ei vielä keinua kunnolla mene mutta kehitystä on todella havaittavissa!!! Taasen askel lähempänä kakkosluokkaa :)

Torstain treeneihin en enää pääse, sillä itselläni alkaa toinen harrastus päällekkäin. Sunnuntain treenit kuitenkin käydään ja mahdollisesti itsenäisesti muutamia kertoja ennen talven ohjattuja. Seuraavat kisat näiltä näkymin ovat KAS;silla lokakuussa.

VIDEOIT TULOSSA PIAKKOIN!



 
Kuva; Sari Eskelinen