Tänään lähdettiin käymään  mätsäilemässä, ja hyvä että lähdettiinkin. Mikään paras sää ei ollut, sillä vettä satoi lähes kokoajan. Ilmoittauduin Junior Handleriin toista kertaa, ja sitten pieniin aikuisiin.

Junior Handlerissa kaikilla muilla osaanottajilla oli iso koira, niin Nitan liikkumisesta ei tahtonut tulla yhtään mitään. Isot koirat kun ne on niin pelottavia :D Kehumisen arvoista oli kuitenkin seisominen. Nappasimme tuloksen JH-1 !!

Pienissä aikuisissa parinamme oli mäyräkoira. Nita ei taas meinannut seisottaessa näyttää korviaan. Saimme sinisen. Sinisten kehässä sitten olikin jo eri ääni kellossa. Korvatkin näkyivät lähes kokoajan. Tuomari karsi porukasta kolme parasta ja valitsi meidät !! Silloin olin kuin puulla päähän lyöty, joukossa oli nimittäin tosi tasokkaita koiria. Sitten mentiin ympäri ja meidät käteltiin voittajaksi !!! ja kauan haaveena ollut BIS-kehään pääsykin toteutui!!

BIS-kehään pääsyä saikin sitten odottaa. Nita oli jo aika levoton. Ei tahtonut keskittyä mihinkään. Kehässä ei malttanut edes seisoa kunnolla. Tuloksena BIS-7 johon olen erittäin tyytyväinen!

Palkinnotkin olivat runsaat, ja monta pussillista oli tavaraa kotia kantaa.

Päivän saldona siis JH-1, SIN-1 ja BIS-7 !! Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen päivään, paras tuloksemme ikinä :)