Eilen käytiin Maaritin kanssa Oulun puudeleiden järjestämässä mätsärissä. Vesisateen takia mietittiin lähdetäänkö vai ei, mutta lähdettiin käymään katsomassa tilannetta. Kelistä huolimatta paikalla oli tosi paljon porukkaa porukkaa koirineen.

Ensin oli junior handler kehä, jossa oli ainakin 15 handleria koirineen. Minulla handlattavana oli Nipa. Tuomari oli oikein asiantunteva (entinen junior handleri) ja antoi paljon tosi hyvää palautetta.

Alussa kehää ympäri ja seisotus, joka ei oikein meinannut sujua niin meillä kun monella muullakaan KOSKA takanamme oli saksanpaimenkoira josta Nipa ei oikein tykännyt. Tuomari kuitenkin huomasi tilanteen ja käski mennä liikkuvuus järjestykseen, jolloin päästiin kahden sheltin väliin.Nipa jaksoi seisoa hyvin, milloin nyt välillä vähän vilkuili muualle :)

Tuomari karsi ensin kahdeksan, ja sitten viisi. Sitten kun oli enää viisi jäljellä, käski tuomari vaihtaa koiria. Minulle tuli kääpiösnautseri, liikkuminen ja seisotus sujui kuitenkin ihan hyvin. Tuomari kyseli yksitellen kysymyksiä rodusta jota kukanenkin esitti.

Sitten sijoitti 3-5. Olin kuin ällikällä päähän lyöty kun käskettiin kiertää kunniakierrosta toisen handlerin kanssa, oli joukossa niin paljon hyviä handlereita. Suurin yllätys kuitenkin oli kun meidät käteltiin voittajaksi! tuloksena siis JH1 !

 

Sitten melkeinpä heti junnukehän jälkeen pienten aikuisten kehään, Nipa seisoi tosi nätisti ja piti kontaktia. Saatiin kuitenkin sininen nauha.

Sitten sinisten kehään, meinasi olla tosi ahdasta mutta Nipa silti seisoi nätisti. Tuomari karsi kahdeksan jonka jälkeen kehässä mahtui liikkumaan vähän paremmin. Sitten karsi neljä, ja sijoitti meidät kolmannelle sijalle :)

Päivän saldona siis JH1 ja SIN3!

Onnea myös Iinalle ja Jasulle hienosta JH5 sijasta, ja kiitos Maaritille että sain handlata Nipan :)