Koko viikon pakkanen on paukkunut siinä 20 asteen kynnyksellä. Sielläpä ei sitten paljoa lenkkeillä. kun koira nostaa tassuja jo ulko ovesta ulos mentäessä. Nyt sitten kun pakkaset hellittivät oli hyvä sauma lähteä kisaamaan. Kisat olivat OKK:n hallilla, ja osallistuin kaikkiin kolmeen luokkaan; mölli hyppy, mölli ja 1. luokka.

Mölli hyppy rata meni vähän miten meni. Rata oli tosi helppo, mutta Nita loikki jotkut esteet ohi- sitten väärältä puolelta hyppy ja sitten vasta oikein. Joten 20 virhepistettä kerättiin. Ihanne aika oli 35 s mutta me mentiin yli-ajalle ajalla 42,50. Sijotuimme kolmansiksi.

Mölli radalla olikin sitten jo eri ääni kellossa. Radassa oli vaikeita kohtia, mutta selvittiin niistä. Heti ensimmäinen rima tippui, laitoin varmaankin koiran liian lähelle sitä. Loppu rata menikin muuten virheittä paitsi Nita juoksi puomilta ohi (liekkö ohjasin minne sattuu), josta tuli kielto. Selvittiin kuitenkin 10 virhepisteellä ja sijalle 2.

1.luokan rata meni kaikista parhaiten. Radalla olevat rengas ja kepit toivat kompastuksen kiven rataan tutustumisessa. Mutta rengas meni virheittä, kepeille meno kulma oli aika haastava, vauhtia oli liikaa joten väärään väliin. Sen kuitenkin korjasin ja muita virheitä ei radalta tullut. Virhepisteitä tuli harmittava vitonen. Sijoituimme toisiksi.

Ylimääräisellä ajalla tokoiltiin jonkin  verran. Hyvää häiriötreeniä kun koiria pyörii joka suunnasta. Sivullle käsky menee jo moitteettomasti. Seuraamisessa ollaan edistytty todella, sillä katsekontakti pysyy jo pitkiäkin matkoja..