Tämä päivä onkin ollut toimintaa täynnä. Aamulla melkein heti herättyäni puoli kymmenen jälkeen lähdin koirien kanssa lenkille. Auringonpaisteessa lenkkeillessä kuluikin sitten metsäpolkuja tallaillessa reipas tunti, ja koirat nauttivat...

Sitten päästin Nitan sisälle ja kaivelin putken jostain varaston kätköistä ja painelin Pixelin kanssa reenaamaan sitä. Maanantaina Minnan koirakoulussa oli P varsin jääräpäisellä tuulella eikä putkeenkaan meno kiinnostanut. Nyt kuitenkin parin toiston jälkeen sain sen menemään niin hienosti että pystyin jopa itse juoksemaan vieressä, enkä olla huutamassa sitä putken toiselta suulta :)

Kostean pihan vuoksi tassut olivat rapaiset ja päätin pestä samalla koko koiran. Kunnon vaahtokylpy jonka jälkeen kuivaus föönillä ja voi että kun toinen osaa olla hienosti :) Samalla leikkelin myös kynnet ja tassukarvat, niin Nitalta kuin Pikultakin.

Hetken aikaa P kerkesi levähtää kun taas lähdettiin, tällä kertaa mätsäreihin. Pitkästä aikaa ihan kävelymatkan päässä. Porukkaa oli tosi paljon, mutta onneksi Baby Puppiesit oli aika alkupäässä. Meidän luokassammekin oli 18 osallistujaa. Sen kummempia sijoituksia ei tällä kertaa tullut, mutta ei voi olla kun tyytyväinen tähän tyttöön joka niin hienosti osasi esiintyä, suhteutettuna vasta viiden kuukauden ikään =)

Huomenna olisi sitten taas vuorossa pentukurssi :)

 Piku 5kk