Enpä ole blogiakaan nyt vähän aikaan päivitellyt, syynä taitaapi olla laiskuus, mutta laiskoteltu ei silti olla ; ). Mitäköhän kaikkea olemmekaan tehneet...

Mätsärissä kävimme 1. ja 3. päivä. Ensimmäisen päivän olenkin blogiin kirjoittanut mutta siihenpä se jäi. Noh, kolmas päivä mätsärissä satoi välillä vettä, välillä aurinko paistoi. Märkää oli sis. Nita esiintyi jälleen hienosti, saaden punaisen nauhan mutta ei sen kummempaa sijoitusta.

Eskelisen Sari järjesti shelttiporukalle kaksi osaisen valokuvauskurssin, josta ensimmäinen osio on jo käytynä; muotokuvaus. Liikekuvaus on sitten parin  viikon päästä. Ensin oli muotokuvauksen teoria-ilta Sarin kotona, ja saman viikon lauantaina kuvauspäivä Haukiputaalla Annalankankaalla mahtavissa hiekkamontuissa. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta koko ajan ja koirat läähätti kieli pitkällä. Hyviä kuvia saatiin otettua vaikka manuaalilla kuvattiinkin -> itse olen ennen kuvannut aina automaatilla.

Tokoiltu ollaan tämän kuukauden aikana melko paljon. Välillä useammin välillä harvemmin. Huvikseni olen alkanut treenata alokasluokan liikkeitä, ja näin yleisesti ottaen ne menevätkin ihmeen hyvin. Seuraamiseenkin on vihdoin saatu se k-a-t-s-e-k-o-n-t-a-k-t-i ! Se on iso edistys askel meillä, koska se on aina tuottanut ongelmia.

Agiliito rintamalta sen verran, että kotona ollaan treenailtu mitä voidaan ja ryhmäänkin päästiin (tällä viikolla eka kerta :) ). Kattoo nyt kuinka pitkään keretään käydä ennen juoksua, se on nimittäin jo yli kuukauden myöhässä !

1242057342_img-d41d8cd98f00b204e9800998e