Tänään sekoilin aikatauluissa ja menin haukkikselle jo kuudelta, noh meidän harkat alkoivatkin vasta puoli kahdeksan niin siinä puolitoista tuntia katselin tokon seura cuppia.

Sitten alkoivat meidän harkat. Ensin teimme Merja-Liisan harjoituksen, jossa harjoiteltiin takaa leikkausta, takaa käskyä jne. Me mentiin se muuten ongelmitta, mutta takaa- käskyn alaiselle hypylle en saattanut tarpeeksi.

Sitten mentiin varsinaiseen rataan jonka oli Sanna valmistellut. Rata oli tosi mukava, ja juuri niitä kohtia mitä olen toivonut harjoituksiimme. Noh, alussa esteet olivat suoralla Hyppy, rengas, pituus ja kepit. Ei mitään ongelmaa, sitten kaarrettiin hypyn kautta putkeen ja hyppy siellä ja sitten Aalle. Siinä alkoikin ongelmat. Nita ei lähtenyt kiipeämään sitä?!?!? En ymmärrä. Jankkasin Aata.niin kauan että sain sen menemään.

Sitten taas mentiin rata muuten hienosti. Keinunkin sain menemään että palkkasin vasta lopussa, vauhti tosin hidasta mutta pää asiaa ettei herkkuja! Sitten vuoroon puomi, sama homma kuin Aassa, ei kiipeä ei. Jankkasin tätäkin jälleen niin kauan että sain menemään. Lopuksi vielä menin pelkän Puomin joka meni ihan suht hyvin.

Tämä ei nyt tullut yhtään hyvään saumaan :( Kisat viikonloppuna ja kontaktit tällä mallilla. Juuri kun sunnuntain erittäin hyvin menneiden reenejen jälkeen odotin kisoja hyvillä mielin, nyt tekisi mieli jättää menemättä.  Huomenna levätään koko päivä ja toivotaan että kisat eivät menisi ihan penkin alle. Hyppyradalla on vielä toivoa, kun ei tarvi huolehtia kontakteista.

Kisojen jälkeen kontaktit T-E-H-O treeniin !!!

Noh jotain ilonaiheita kuitenkin, Maaritin kanssa eilen mätsärissä jossa Nita BIS-5 ja Nipa BIS-2 :))