Tänään taasen agiliideltiin, kolmanneksi viimeiset treenit ennen kisoja. Ei mennyt ihan niin hyvin kun nyt on viime aikoina on mennyt, mutta ei tämä nyt mikään katastrofikaan ollut.

Ratapiirros suurinpiirtein allaoleva. 1-5 esteet meni loistavasti. 5 hypyltä meinasi karata 9 hypylle, mutta sain kuitenkin putkeen. 7 meni täydellisesti, keinu herkuilla, 9-17 taas tosi hyvin mutta hypyltä numero 17 oli hieman hukassa? vaikka kuinka käskytin ja ohjasin puomille niin jostain syystä vaan oli hyppäämässä viitoshyppyä, ja kerran jo karkasi Aallekkin. Toistin kohtaa varmaan 5 (!) kertaa ennenkuin sain sen sujumaan. Loppuun vielä menin toisen kerran alun esteet 1-3 jotta jäi "hyvä muisto" koiralle :)

Oli näissä treeneissä jotain hyviäkin puolia, Nita tunnisti estekäskyt meni Aalle vaikka putki houkutteli vieressä ja päin vastoin putkeen kun Aa oli vieressä! Keinu menee kokoajan paremmin ja paremmin :) Kepit mahtavasti, itse menin kauempana- hakee hienosti ja menee ongelmitta loppuun asti. Esteet olivat 45 korkeudessa eikä YHTÄÄN alitusta !!!

Ihan hyvä mieli jäi kuitenkin treeneistä, vaikki kohdat niin hyvin mennytkään <:

1249584653_img-d41d8cd98f00b204e9800998e