Sunnuntaina kävimme taas shelttilenkillä. Mukaan oli tullut 17 shelttiä omistajineen. Sääkin suosi meitä ja välillä jopa aurinko pilkisteli puiden takaa. Nita kulki taas koko matkan minun takana, ihan niinkuin seuraa- johtajaa leikkiä leikittäisiin. Muut sheltit kyllä juoksentelivat. 1,5 tunnin lenkki tuli tehtyä.

Shelttilenkin jälkeen pääsi Nita pesulle jonka jälkeen kynnen leikkuuseen ja harjaukseen. Voi mahdoton kuinka pehmeä turkki sillä nyt onkaan.

Alkuviikosta satoi vettä kaatamalla ja lähes kaikki lumet sulivat pois, seuraavana päivänä loskaa ja sitten taas pakkaset, ja wautsi wau! mitä siitä syntyy? Liukkaat tiet ja polut täynnä pyörien uria. Enpä muista milloin olen viimeksi kohdannut tammikuussa vesisateen.

Tänään koulun jälkeen pitemmittä puheitta otin kameran kainaloon ja lähdin lenkille. Ajattelin metsikössä kuvailla Nitaa ihanan lumisessa ympäristössä MUTTA, metsään päästyäni hämärsi jo sen verran että kuvista ei tullut yhtään mitään :/ No, pitää kokeilla samaa viikonloppuna ja lähteä aikaisemmin liikkeelle. Ettei hämärä kerkeisi tulla.

Shelttilenkiltä otin kuvia jotka laitoin keskeneräiseen kuvagalleriaani. Kuvia voit katsella TÄSTÄ