katse tulevaisuuteen... Piku ja ensimmäiset palkinnot :)

Torstaina lähdimme "pyörähtämään pikaisesti" Oulun seudun nuorten koiraharrastajien järjestämässä mätsärissä, mutta illasta tulikin hieman odotettua pidempi...

Ensimmäisenä oli vuorossa Junior Handler. Lainasin taas Hania junnukehään, mummo se vain jaksaa esiintyä niin nätisti <3 Tuloksena JH-2 :)

Sitten oli vuorossa pienet pennut. Parinamme todella tasokas terrieri. Piku käyttäytyi tosi hienosti, välillä meinasi liikkuessa mennä loikkimiseen mutta ennen punaisten kehää löysin "sen oikean tavan" liikkua niin että Piku ravaa hienosti :) Mätsäristä sai myös kirjallisen arvostelun:

Ulkonäkö: Erinomainen

Esiintyminen: Hyvä

Yhteistyö: Erinomainen

Ennen punaisten kehää soitin äitin jo hakemaan että vielä käydään kehässä ja oltais valmiita lähtemään, noo eihän sitä mihinkään vielä päästy. Punaisia pentuja oli lähemmäs 15. Ensin tuomari tiputteli porukkaa niin, että jäljellä oli kuusi. Sitten alkoi sijoittaa nelosesta ylöspäin ja niinhän siinä kävi että Piku voitti ♥ punaiset pennut. Seuraavaksi koiran näkökulmasta tylsää odottelua aikuisten ajan.

Vihdoin päästiin BIS-kehään. Kehässä oli kahdeksan koirakkoa, joista vain neljä sijoitettiin. Olin ihan varma että Piku ei jaksa esiintyä enää ollenkaan, mutta toisin kävi! Se seisoi kokoajan kuin tatti paikallaan eikä liikeetkään mennyt juoksemiseksi. Tuloksena Best In Show-3 !! ♥

Kyllä oon niin tyytyväinen tuohon koiraan että ihan mahoton! Innolla jo ootan ens lauantain Rovaniemen näyttelyä kun päästään Pikun kanssa korkkaamaan virallinen näyttely ura! :)