Torstain agitreenit meni ihan kivasti. Tehtiin semmonen radanpätkä jossa harjoteltiin pääasiassa olanyliottoa ja syöttöä. Minulle ei vaan meinannut se olanyliotto painua takaraivoon kun aina rupesin tekemään pakkovalssia : D.

Sitten oli toinen harjoitus jossa harjoiteltiin eteen käskyä, itse en ole sitä opettanut enkä aio opettaakkaan, koska meillä se onnistuu hyvin näinkin. Nita irtoaa mielestäni tosi hyvin, ja ohjaajaltakin saimme pelkästään positiivistä palautetta :)

Lauantaina kierrettiin monet ylioppilasjuhlat ja illanpäällä ajeltiin sitten mökille. Nita taas laukkasi joka oven avauksessa pihalle, ja piti sitä välillä rantavahtinakin toimia, kun minä kävin ottamassa talviturkin pois ;). Nitakin kävi muutaman kerran puolivahingossa kastelemassa tassunsa rantavedessä. Tänään päivällä kun lämpömittari kiekkui 28 asteen korvilla viilensin Nitankin olotilaa nostamalla sen veteen, kylläkin vain noin metrin päähän rannasta. Siitä se sitten ui rantaan ja lähti kierimään nurmikolla. Onneksi ei hiekassa =)

Sitten tukka putkella ajettiin kempeleeseen ja napattiin agikamat ja shelttien vuorolle treenaamaan joka ei ehkä ollutkaan kovin hyvä vaihtoehto..

Nita oli ilmeisesti niin väsynyt ettei mikään kiinnostanut, meillä ei tänään napannut ei sitten yhtään. Hypyt mentiin ali, puomille ei kiivetty, keinuun ei kiivetty, kepit jätettiin pujottelematta loppuun, ja muutenkin vauhti oli tosi hidasta. Joitakin putki-A-hyppy-rengas-keppi yhdistelmiä saatiin kuitenkin  mentyä.

Huomenna mennään käymään varmistamassa kontaktit, ettei jää huonoja muistoja/kammoa kontakteista. Oishan se kurjaa jos tämä agiura tyssäis tähän. Luulenpa kuitenkin että kaikki johtuu vain väsymisestä :)

1243797532_img-d41d8cd98f00b204e9800998e