Viime yönä puoli kolmen aikoihin äiti tuli herättämään ja sain tiedon että nyt vois alkaa jotaki tapahtua. Siihen malliin oli Nita läähätellyt.  Vaatteet päälle, skootterin selkään ja Maaritille. Siellä sitten puolisen tuntia oottelua, työntöjä oli mutta vielä ei mitään tapahtunut.

klo 03:07 näki sitten Nitan ensimmäinen pentu päivänvalon. Valkokauluksinen trikki uros ♥, painoa 149 g. Alusta asti Nita hoiti tosi hienosti pentua. Alussa vähän ihmetteli mikä on homman nimi, ja Maaritin kuivatessa pentua pyyhkeellä meinasi iskeä paniikki mutta sitten kaikki taas ok :)

Sitten taas jokusen aikaa oottelua ja klo 03:58 syntyi toinen trikki uros ♥, pieni kapea valkoinen kaulus vasemmalle puolella. Pentu syntyi myös melko helposti, muutaman kerran piti asentoa vaihtaa..

Sitten saatiinkin ootella. Mitään ei tapahtunut ja Nita oli jo aivan niinku kaikki olis ollu ohi.  Reippaan tunnin oottelun jälkeen laitettiin piikki ja lähettiin ulos käppäilemään. Muutamia työntö yrityksiä mutta ei vaikutusta. Veikkaanpa että edellinen piikki meni huti, kun Nita sitä niin säikähti ja vaihto kesken kaiken asentoa. Laitettiin puoliska tunnin päästä uus, ja taas pihalle. Työntö yritykset tiheni ja menin hakemaan sisältä varalta pyyhkeen. Sen että ulos kerkesin oli pentu jo syntynyt. Kolmas trikki uros ♥, painoa 143 g. Kello oli jo 06:19.

Kaiken kaikkiaan synnytys sujui hienosti ja Nita hoiti kokoajan pentuja kovasti, aina kun ne sai pyyhkeellä kuivattua oli Nita ne jo nuolemalla kastellut :) Oikein terhakoita pentuja kaikki kolme ♥♥♥

Kuvia päivittelen lisää kunhan jaksan. Nyt nukkumaan :)