Viime sunnuntaina ja nyt tänään sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa shelttilenkillä. Mukava nähdä pitkästä aikaa sheltti-ihmisiä. Vesisadetta molemmilla kerroilla mutta siitä huolimatta porukkaa ihan mukavasti. Pentujakin siellä on käynyt ihan mukava määrä :) Viime kerralla Nita kulki koko matkan ihan haitaksi asti jalkojeni juuressa, mutta tällä kertaa saikin juosta Nero-sheltin jahtaamana : D

Viime sunnuntaina kaahailtiin haukkikselle sitten vielä iltasella shelttien vuorolle treenaamaan, mutta yksinpä saatiin treenailla. Siellä lehtien peitossa harjailin pienen alueen paljaaksi lehdistä ja rakentelin sinne jonkinlaista radanpätkää. Tänään sitten jäätiin Iinan&Jasun kanssa heti shelttilenkin jälkeen treenaamaan pienellä radanpätkällä jota sitten vähän laajenneltiin. Laitettiin 7? hyppyä aikalailla sikinsokin ja niitä suoriteltiin useampaan eri tapaan. Sitten myös tätä puomi jonka alla putki treeniä tehtiin ongelmitta! Keinua otin myös monta kertaa ja enäää ei tarvitse edes palkata, hieno homma! Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen tuohon mustavalkoiseen pörriäiseen, vesisateesta huolimatta mentiin niin hienosti :)

Haukkikselta tultuamme Nita pääsi kunnon pesulle, harjaukseen ja tassukarvojen leikkaukseen ja vähän yritin korvakarvojakin siistiä.

Seuraavat kisat häämöttävät tuolla 18.päivä tätä kuuta KAS;sillla. Kesäkausi alkaa olla paketissa ja nämä ovatkin ensimmiäset hallikisat.