Joulukuu lähenee loppua ja samalla vuosikin vaihtuu.Ensi vuodellekkin on paljon jo suunitelmia, etenkin agilityn osalta... Tässäpä vielä pikakelauksena meidän tämän vuoden tapahtumia...


Agilityssä aloitimme kisaamisen virallisesti 15.8.09 OKK:lla Sari Mikkilän radoilla, ja viikonlopun aikana saimme myös ensimmäisen nolla-tuloksemme :) Kisoissa ollaankin sitten käyty ahkerasti loppu vuosi, välillä hyvällä menestyksellä ja välillä taas vähän huonommalla... Paljon odottaa vielä opittavaa ensivuonna, mutta paljon ollaan myös opittu.
Saavutuksiamme Agilitystä tänä vuonna:

- Virallisen kisauran avaus
- luokkanoususerti kakkosiin
- kaksi nollaa kakkosissa, viimeistä vielä metsästetään :)

Ensivuotta vielä suunnitellaan mutta, tavoitteena olisi ainakin saada alkuvuodesta se viimeinen nollatulos ja menolippu kolmosiin, sekä suunitelmissa olisi osallistua Agilityn Nuorten SM-kisoihin Syyskuussa. Ja tietenkin paljon muita kisoja :) Myös kontakteja vahvistellaan kokoajan lisää, loistavasti Nita on sisäistänyt idean hyvinkin lyhyessä ajassa ja kertaakaan ei ole enää juostu läpi! :)

Näyttelyissä pyörähdettiin kaksi kertaa tänä vuonna, molemmat kajaanissa. Ne olivat myös ensimmäiset viralliset näyttelyt missä esitin itse Nitan, ja eipä se sen kummempaa ollut kuin mätsäreissäkään :)

Saavutuksiamme Näyttelyistä tänä vuonna:

- JUN- H ja AVO EH-4

Ensivuoden näyttelyistä en vielä osaa sanoa mitään muutakun että,  eiköhän me jossakin käydä :)

Mätsäreissäkin kiersimme melko ahkerasti koko kesän ajan. Tänä vuonna myös pääsimme ensimmäistä kertaa BIS-kehään ja vielä kahdesti :) Se on ollut "haaveena" jo kauan. Nitalla on kehäkäyttääntyminen parantunut ihan mahottomasti, ja arkuus on vähentynyt huimasti.

Saavutuksiamme Mätsäri-rintamalla tänä vuonna:

- 4 x Sininen nauha
-  3 x punainen nauha
- 2 x SIN-1
-  1 x PUN-2
- 1 x SIN-3
- 1 x BIS-7
- 1x BIS-5

Ensivuonna tuskin käymme näinkään paljoa mätsäreissä, keskitytään enemmän agilityyn ja mahdollisesti myös tokoiluun ;)

Junior Handler- kisoissakin olen epävirallisesti avannut kisaurani tänä vuonna. Mukavilla tuloksilla. :) Suunitelmissa olisi myös ensivuoden aikana käydä muutamissa virallisissakin JH-kisoissa. Mutta se jääköön arvoitukseksi pääseekö suunitelmat toteutumaan ;)

Saavutuksiamme JH-kisoista tänä vuonna:

- 3x JH-1
- 1x JH-2
- 2x JH-3
- 1x JH-5


Tapahtumarikas vuosi on ollut, ja paljon ollaan saatu aikaan ja paljon uutta ollaan opittu. Haluan kiittää erityisesti Niinaa & Tuulikkia tosi mukavista ja opettavaisista treeneistä, Iinaa kisareissuista,  treeniseurasta, kyydeistä...  sekä kaikkia meidän kanssa jotenkin yhteistyötä tehneitä ihmisiä! :)